Vad är Reiki Healing

Reiki är en effektiv och djupgående japansk avslappningsmetod. Du behåller kläderna på och med lätt handpåläggning på specifika positioner på kroppen balanseras energin.

 

Det stimulerar blodcirkulationen, löser upp energiblockeringar och ger kropp och själ ett jämnare energiflöde.

Reikin stärker livsenergin och aktiverar kroppens egna självläkande förmåga så att kroppen sätter igång att rensa ut slaggprodukter och gifter som vi alla samlar på oss i vardagen och är det som delvis sätter oss i obalans.

Efter en behandling fortsätter automatiskt den uppsstartade läkningsprocessen att jobba på i flera månader.

 

Modern forskning inom Reiki visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Reiki är däremot bara ett effektivt komplement till vården.

Reiki består av två ord; Rei, som betyder "universiell" och ki, som betyder "livsenergi".

Effekterna av Reiki är:

  • Lindring av smärta, stress och löser upp muskelspänninga


  • Bättre sömn och förbättrad koncentrationsförmåga


  • Förbättring av personliga utvecklingen och självförtroendet


  • Kan ge snabbare återhämtning inför och efter operation 


  • Djup avslappning, sprider frid och harmoni i kropp och själ


  • Förebyggande för hälsan


  • Om man önskar, stärker intuition men även mediala förmågor

Tarot

Tarotkortlekar har funnits i flera hundra år, från början med motiv av grekiska gudar och politiska makthavare. Idag tillverkas kort med olika tema för att tilltala varje användare. 

 

Jag föll för "The gilded", en fantastisk kortlek med härliga färger och vackra motiv. 

The gilded är en positiv lek, med endast några lite tuffare kort, som ändå ger dig information hur du kan gå vidare. Det är så roligt att jobba med dessa kort och varje läggning är lika spännande.

 

Jag lägger oftast Keltiska korset, en läggning som talar om vad som har hänt och vad som ska hända. 

Den beskriver dig som person och hur folk ser på dig. Den ger dig tips på vad du kan förändra för att komma vidare i din utveckling. Jag har en andlig guide som assisterar mig ibland, när något behöver förtydligas. Så därför är jag alltid "uppkopplad" när jag gör en läggning. 

 

Jag vill inte ha någon info innan jag berättat vad korten säger, men efter jag sagt mitt, är det alltid bra med lite återkoppling från dig. Då kan jag förstå, varför korten ligger som de ligger. 

Jag arbetar coachande, med info om vad du kan förändra i ditt liv och vad du bör tänka på.

Man kan ställa frågor tex om kärlek, karriär eller hälsa. 

Men jag föredrar en "öppen" läggning, där man låter korten välja vad som är viktigt just nu.

Sedan kan man alltid göra en mindre läggning med specifika frågor om man vill.

 

 

Så vill du veta vad korten har att säga just dig, är du varmt välkommen att boka en tid. 

 

Vi kan träffas personligen, i lokal i Skanstull, eller ta det via mail eller telefon.

Andlig kirurgi & Transhealing

Michaelas behandling består av en effektiv, stark och magisk blandning av ”Andlig kirurgi” och ”Transhealing” som patienterna upplever gör stora underverk för både kropp och själ.

Syftet med denna starka kombination är till för att läka kroppens problemområden som kan bidra till t.ex. sjukdom, skada, ångest eller stress och även ökar kroppens naturliga läkningsförmåga enormt.

 

Michaela kan med hjälp av andekontakt och sin egen mediala och fysiska förmåga, scanna av patientens kropp med händerna utan att röra, för att hitta var besvären sitter både fysiskt och psykiskt. Hon hittar ofta också gamla skador och var tidigare operationer utförts.

 

Hon jobbar alltid ur ett helhetsperspektiv då grundproblemet inte alltid sitter just exakt där man har ont. Har man t.ex. ont i benen, kan grundorsaken sitta i ryggen och det är då där Michaela arbetar med den Andliga Kirurgin. Sen läker hon snabbt kroppen med hjälp av healingen som består av hennes andliga indianguides fantastiska universella healingkrafter genom hennes kropp som verktyg under behandlingen.

Hur går en behandling till?

Under behandlingen ligger patienten bekvämt nedbäddad på en massagebänk med kläderna på, blundar och bara kopplar av. Allt för att individuellt anpassa behandlingen, genom att stötta upp kroppen på olika ställen vid t.ex. stelhet eller om man vid smärta har svårigheter att ligga stilla längre stunder.

 

Michaela börjar alltid behandlingen med att hjälpa kunden ner i ett meditativt läge med hjälp av healing och en avslappnande ritual, delvis med en skallra och även med hjälp av indiantrummans rytm i bakgrunden. Detta har flera funktioner, men gör bl.a. patienten extra mottaglig för behandlingen och dess effekter, vilket även kan få skeptiker att känna av dom starka energierna Michaela arbetar med.

Trots att avslappningen är djup, är patienten väl medveten om vad som sker och har full kontroll under hela behandlingen. 

Detta svävande, fridfulla tillstånd tillåter kroppen att vila, läka och få återhämtning oavsett stark smärta t.ex vilket vi kallar för ”Holistisk Smärthantering”. 

 

Michaela välkomnar därefter sin andliga indian guide att ta över och tryggt använda hennes kropp som redskap och börjar sen arbeta sig igenom hela patientens kropp för att göra en ordentlig storstädning, långt in på cellnivå och för att balansera energins flöde i hela kroppen och även dess chakran.

Behandlingsförloppet blir likt en andlig operation fast med endast andliga energier bestående av en gudomligt stark, magisk kraft till hjälp, men såklart helt utan smärta eller obehag för patienten.

 

Hon plockar sen bort och drar ut alla dom blockeringar och det ”skräp” som fastnat i kroppens olika problemområden även på djupet.

Vilket tidigare av olika anledningar kan ha orsakat patienten t.ex. smärta, sjukdom, skada, trauma, ångest, stress eller obalans överlag.

 

Blockeringarna är det som täpper igen och stoppar kroppens naturliga flöde av ren, läkande energi och som istället ger problem med hälsan både fysiskt som psykiskt vilket därmed förhindrar kroppens olika funktioner. Michaela ser blockeringarna i olika former och avlägsnar dem med flera olika metoder och tekniker, beroende på vad som infekterar och irriterar kroppsdelen den sitter i eller på ett känslomässigt plan.

 

Varje behandling är individuellt uppbyggd beroende på patientens fysiska och psykiska åkommor.

Men kan också enligt patientens önskemål t.ex. ge tillgång till nya, positiva egenskaper och känslor eller rentav öppna upp patientens mediala förmåga mer. Dessutom får man hjälp med att kicka igång en snabbare läkningsförmåga för kroppen att jobba vidare med.

 

Oftast kan Michaela få till sig små mediala råd eller meddelanden från andevärlden eller dina nära och kära på andra sidan som kanske vill göra sig hörda, men även läsa av din situation i livet just nu och vad som kanske är på gång. En liten medial läsning/vägledning blir alltså automatiskt inbakad som en del av behandlingen.

 

Patienterna brukar känna hur tyngder lättar från kroppen och en ny slags frihetskänsla i samband med behandlingen. Många känner hur det kittlar till eller som sagt helt utan smärta känner hur Michaela är inne på djupet med händerna och arbetar i deras kropp. Självklart endast på ett andligt sätt och under total avslappning.

Efter behandlingen känner de sig som en ny människa och kan i vissa fall t.ex. känna sig smärtfria, symptomfria m.m. Alla känner alltid ett underbart, tryggt lugn i kroppen med ny fräsch energi och har en renare och lättare känsla inombords.

 

I flera veckor eller till och med månader efteråt fortsätter kroppen sen jobba på under återhämtningen och patienten brukar då tydligt upptäcka fler och fler starka och positiva förändringar i både kropp och själ, men även i privatlivet. 

Många har även meddelat efteråt att dom efter behandlingen snabbt helt och hållet blivit av med till och med långvariga fysiska sjukdomar eller skador i kroppen, vilket har förvånat dom alla och även läkarna enormt varje gång.

 

Denna behandling är ett utmärkt komplement till den vanliga sjukvården.

En extremt effektiv, magisk behandling med snabba resultat redan efter första behandlingen!